Ei Voi Poistaa Pimeää Varjoja Kuvakkeiden Tarroille Windows 10

Jos et ole ylläpitäjä, muutokset koskevat vain sen käyttäjän profiilia joka on sillä hetkellä avoinna. Sammuta se painamalla Windows avain ja tyyppi Laitehallinta . Laajenna alla olevat vaihtoehdot Äänitulot ja -lähdöt , sitten oikealla painikkeella mikrofonissa ja valitse Poista laite käytöstä . Mainokset ovat luultavasti Creators Update -ominaisuus, joka on saanut eniten kritiikkiä Windows -yhteisöltä.

  • Tämän avulla Microsoft haluaa myös varmistaa, että PC-käyttäjä Vakuutan mahdollista, kun päivität järjestelmän.
  • Kaikki havaitut ongelmat näkyvät Näytä tiedot -osiossa.
  • Poista ohjaimen asennus ja lataa ohjain uudelleen valitsemalla Etsi laitteistoon vcruntime140_1.dll lataa microsoft tehdyt muutokset.
  • 1618 Jokin toinen asennus on parhaillaan käynnissä.

Joillakin käyttäjillä on myös useita tietokoneita päivitettävissä ja offline-asennusohjelman vuoksi ei tarvitse ladata samoja päivitystietoja jokaiselle tietokoneelle. Tämän seurauksena seuraavan kerran kun olet poistanut tehtäväpalkin virheen, voit kokeilla yllä olevia ratkaisuja ongelman korjaamiseksi helposti. Jos sinulla on hyvä tapa päästä takaisin kadonneeseen tehtäväpalkkiin Windowsissa, jätä viestit alla tai ota meihin yhteyttä. Puhutaan ennen kuin meillä on mahdollisuus tässä samassa valikossa luoda tiedosto kaikkien tulojen kanssa tai vain niiden kanssa, joita tarvitsemme.

Unohdit Salasanan Windows 7: Lle Mitä Pitäisi Tehdä?

Kun käytät Creators -päivitystä, törmäät siihen useissa paikoissa, joissa Microsoft on lisännyt mainoksia . Jotkut niistä ovat olleet olemassa jonkin aikaa, jotkut ovat uusi osa käyttöjärjestelmää. Yhä useammat teknologiayritykset haluavat tehdä reaaliaikaisen testauksen järjestelmällesi, kun käytät sitä.

Poista Asennusohjelma Asennuskansiosta

Windows 11 Insider Preview -version pitäisi ilmestyä näkyviin, minkä jälkeen voit klikata siitä ladataksesi ja asentaaksesi käyttöjärjestelmän kuin minkä tahansa Windows-päivityksen. Esimerkiksi käytän NVIDIA-näytönohjainta niiden ohjainten ja lisäohjausohjelmiston avulla, joita kutsutaan NVIDIA GeForce Experience -ohjelmaksi. Ohjelmisto ilmoittaa minulle, kun uusia ohjaimia on saatavilla, ja voin asentaa ne suoraan käyttöliittymästä.

Jos käyttäjäsi on yläreunassa olevien ryhmien ja käyttäjien luettelossa, valitse se, aseta luvat “Täysi käyttöoikeus” ja ota asetukset käyttöön. Napsauta hiiren kakkospainikkeella osiota rekisterieditorissa ja avaa Oikeudet-kohde.

Älä mene pois tolaltasi ja tyhjennä säästöpossuasi, koska kyse on valeesta. Henkilökohtaista seksivideotasi ei vuodateta ystävillesi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *